Konsep

Setiap percutian anda bersama kami, anda akan ditemani oleh seorang Kapten yang akan mengetuai perjalanan anda.

Kapten anda mempunyai pengalaman yang tinggi terutamanya selok belok jalan di Jepun.Kapten anda bukan sahaja fasih berbahasa Jepun malah mereka akan bertanggung-jawabmemastikan setiap peserta pulang dengan kegembiraan tahap maksima.

Di Gypsy Atmosphere, kami sepenuhnya berpandukan kepada konsepkan "Sahabat Bercuti".Ini bermakna, ia bukanlah satu pakej pelancongan yang hanya sekadarmenghantar peserta ke destinasi dan kemudian menjual pakej tempatan di sana. Tetapi,"Sahabat Bercuti" anda ini akan sentiasa bersama anda di sepanjang perjalanan anda.

Berbekalkan pengalaman lebih dari 5 tahun bermastautin di Jepun, juga pengalaman mengendalikanpelancong yang melancong ke Jepun, Kapten anda akan memastikansetiap ruang masa anda diisi dengan aktiviti percutian yang bermakna.

2 perkara yang sering menjadi kerisauan anda pastinya soal makan dan tempat bermalam. Sudah tentupengalaman luas Kapten anda akan memudahkan kedua-dua urusan tersebut. Bagi mereka yang beragama Islam,anda akan diperkenalkan dengan spot-spot makanan yang halal yang terbaik ada di Jepun.

Belum pergi lagi sudah terasa selamat dan betapa enjoynya percutian anda bukan. Jadi jangan tunggulagi, hubungi kami untuk perbincangan lanjut.

Customer Care