Tentang Kami

Bagaimana semuanya bermula

Gypsy Atmosphere ditubuhkan pada tahun 2010 dengan misi dan visi yang jelas.Keinginan untuk berkongsi kepada yang lain tentang tempat-tempat menarik, aktiviti-aktiviti hebat,dan segala keseronokan yang pernah dirasai oleh pengasas syarikat ini,ketika beliau tinggal di Jepun dahulu, telah menjadi inspirasi utama penubuhan Gypsy Atmosphere.Sehingga hari ini, Gypsy Atmosphere tetap beroperasi dengan semangat yang sama.

Ringkas itu sempurna

Fokus utama Gypsy Atmosphere adalah memberikan pengalaman percutian terbaik kepada pesertatanpa perlu melalui proses perhubungan korporat yang kompleks.Kejayaan fatal Gypsy Atmosphere adalah apabila para pesertamengukir senyuman gembira di wajah mereka.

100% halal

Bagi mereka yang beragama Islam, sudah tentunya reputasi kami sebagai penawarpakej perlancongan Muslim 100% halal menjadi cagaran.Kami akan sentiasa memastikan setiap aspek makan dan minum adalah 100% halaldi sepanjang percutian anda.

Akhir kata

Kami amatlah hargai setiap sokongan yang anda berikan kepada kami.Ini kerana kejayaan kami adalah kejayaan percutian anda jua.

Customer Care